YALOVA / MERKEZ - Zübeyde Hanım Anaokulu

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

Milli Eğitim Bakanlığı İlimiz dahil tüm illerde ve tüm eğitim kademelerinde "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"ni başlattı.

Değerli Velilerimiz,

Bakanımız Yusuf Tekin, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını bunu kavramasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nin başlatıldığını açıkladı.

Yalova Zübeyde Hanım Anaokulu olarak “Dilimizin Zenginlikleri projesi”ne katılım sağlayacağız. Proje kapsamında  uygulayacağımız etkinliklerimiz olacak.

a)Etkileşimli/Paylaşımlı Kitap Okuma

b)Hikâye Tamamlama

c)Hikâye Kartı Hazırlama

d)Söyle-Çiz

e)Kitap Tanıtma Çalışmaları

f)Kelime Bulma Oyunu

g) Yazar Buluşması

gibi etkinliklerin rehberliğinde proje çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Siz değerli velilerimizin katkılarıyla projemizin amacına ulaşacağına inanıyoruz.

Yayın: 29.02.2024 - Güncelleme: 29.02.2024 11:22 - Görüntülenme: 21