YALOVA / MERKEZ - Zübeyde Hanım Anaokulu

Zübeyde Hanım Anaokulu

DERE MAH.AYDOĞAN CAD.NO16 YALOVA
Vizyon : İlimizde okul öncesi eğitimde öncü okul olmak.
Misyon
Misyon : Mutlu,güvenli,sağlıklı,başarılı,okulunu seven,paylaşmayı bilen,sorun çözebilen,kara verebilen,sorumluluk hoşgörü,yardımlaşma, dayanışma duygusu gelişmiş çocuklar yetiştirmek, tüm kişisel ve mesleki gücümüzü çocuk için çocuklarla beraber,çocuktan yana kullanmak; okul öncesi eğitimde çocukların çağdaş,yaratıcı,seçkin bireyler olarak yetişmelerinde anne babaların kendi eğitimlerini sürekli kılmak ve çocuklarının eğitimlerinde vazgeçilmez olmaları için ekip ruhuyla,pozitif enerjiyle okul öncesi eğitimini toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak amacıyla çalışmak ve projeler üretmek için varız.
Başarılar
Toplam Kalite Yönetimi 2012/2013 Dönemi En İyi Ekip Dalı Birinciliği, Beslenme Dostu Okul Unvanı, Beyaz Bayrak Sahibi, Iso 9001 Kalite Belgesi Sahibi (Okul Öncesi Eğitim Hizmetleri Alanı), 2013 yılı EN BAŞARILI KURUM belgesi Sahibi, Toplam Kalite Yönetimi 2013/2014 Dönemi Okul Öncesi Eğitim Alanı En İyi Ekip Dalı Birinciliği.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
SABAH GRUBU 07:40-12:40 ÖĞLE GRUBU 12:40-17:40
KALORİFER
ADSL (8 Mbit)
DERE MAH. AYDOĞAN CAD. NO:16
MERKEZ
MERKEZ
Sportif Etkinlikler
Beslenme Dostu Okul Porjesi Kapsamında haftanın üç günü "Sağlık İçin Spor" Jimnastik etkinlikleri düzenlenmektedir.