YALOVA / MERKEZ - Zübeyde Hanım Anaokulu

Ock

Pençe-Kilit Harekât bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan bölücü terör örgütü mensubu teröristlerle çıkan çatışmada kahraman evlatlarımızın şehit düşmesi üzerine şehitlerimizi anmak, aziz şehitlerimize minnettarlığımızı ifade etmek amacıyla 15 Ocak 2024 tarihinde 1(bir) dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

Eyl

01/09/2023 SALI GÜNÜ SAAT 13.30 da RAİF DİNÇKÖK KÜLTÜR MERKEZİ BÜYÜK TOPLANTI SALONUNDA OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILACAKTIR.

Nis

"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı 23 Nisan’ın 103. yılında, egemenlik yolunda yürüyen cesur yüreklere minnet duygusuyla…23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!"

Mrt

MEB Eğitim Ortamlarının ve Öğrenme Süreçlerinin Geliştirilmesi Daire Başkanı Sn. Ahmet BERBER okulumuzu ziyaret etmiştir. İlgi ve alakalarından dolayı kendisine teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

Kas

Bir elimize sarı bir elimize kırmızı rengi koyup iki ana rengi birbirine karıştırıp ortaya turuncu rengin çıktığını öğrendik. Sanat etkinliği ve deney ile pekiştirdik.