YALOVA / MERKEZ - Zübeyde Hanım Anaokulu

SEMA DİLBİR BAL - OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ

19 Mayıs 1986 tarihinde Kırıkkale´nin Vize ilçesinde doğdum.İlk,orta,lise öğrenimimi Vize´de tamamladım.Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği´nden mezun oldum.2008-2009 yılında öğretmenlik hayatıma başladım.Sırasıyla Balıkesir,Tekirdağ,Artvin illerinde çalıştıktan sonra eş durumu taini ile Yalova ilinde Aydede Anaokulu´nda göreve başladım.Burada 3 yıl çalıştıktan sonra Zübeyde Hanım Anaokulu´nda göreve başladım.Halen burada çalışmaktayım.Öğretmenlik mesleğini çok seven,çalışmaktan haz duyan,yeni bilgi ve becerilere açık biriyim.Kitap okumak,bulmaca çözmek,açık havada yürüyüş yapmak,görmediğim yerlere giderek yeni bilgiler edinmek,sosyal faaliyetlerde görev almak hobilerim arasındadır.