YALOVA / MERKEZ - Zübeyde Hanım Anaokulu

Zübeyde Hanım Anaokulu

DERE MAH.AYDOĞAN CAD.NO16 YALOVA
Vizyon
Vizyon :Her bir çocuğumuzun değerine değer, mutluluğuna mutluluk katan evrensel, milli ve manevi erdemlerle birlikte yaşam becerilerinin içselleştirildiği bir yaşam alanı olmak.
Misyon
Misyon : Milli Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; çocukların beden, zihin, duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı yaratmak, çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamaktır.
Başarılar
Toplam Kalite Yönetimi 2012/2013 Dönemi En İyi Ekip Dalı Birinciliği, Beslenme Dostu Okul Unvanı, Beyaz Bayrak Sahibi, Iso 9001 Kalite Belgesi Sahibi (Okul Öncesi Eğitim Hizmetleri Alanı), 2013 yılı EN BAŞARILI KURUM belgesi Sahibi, Toplam Kalite Yönetimi 2013/2014 Dönemi Okul Öncesi Eğitim Alanı En İyi Ekip Dalı Birinciliği.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
SABAH GRUBU 08:00-13:00 ÖĞLE GRUBU 13:40-18:00
DERE MAH. AYDOĞAN CAD. NO:16
HAS TURİZM -MUHAMMET YAYLA
MERKEZ
MERKEZ
Sportif Etkinlikler
Beslenme Dostu Okul Porjesi Kapsamında haftanın üç günü "Sağlık İçin Spor" Jimnastik etkinlikleri düzenlenmektedir.
BESLENME DOSTU OKUL BEYAZ BAYRAK TEMA E TWİNNİNG